Tein lauantai-illaksi meille tacotarjoilun pitkästä aikaa. Mies syö mieluiten tavallisia taco"taskuja", mutta minä puolestani pidän enemmän tacotubseista ja vielä minisellaisista. Paljon siistimpiä ovat syödä kuin nuo taskumalliset.
Paahdoin jauhelihan pannulla ja maustoin sen silputulla sipulilla, juustokuminalla, jauhetulla korianterilla, savustetulla paprikajauheella, mustapippurilla ja suolalla. Tein tacoihin guacamolen suurin piirtein tähän tapaan, sipulina tällä kertaa salotti eikä ollut tuoretta chiliä. Lisäksi meillä oli kaupasta salsa-kastiketta, ranskankermaa, kirsikkatomaatteja sekä juustoraastetta.
Kokoan taconi niin, että laitan tacolle hieman juustoraastetta ja sitten noin 10 sekunniksi mikroon, jotta tacokuori lämpenee ja juusto sulaa. Sitten maustettua jauhelihaa, salsa-kastiketta, tomaattia (usein teen myös tomaatti-sipulihakkelusta), ranskankermaa ja guacamolea.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti