Kiireisen viikon loppupuolella tein kiireettömän perunavuoan, jota hauduttelin ainakin puolitoista tuntia uunissa. Kun se lopulta tuli uunista, kuului olohuoneesta, että joko saa ottaa :)
2pss (á 500g) peruna-sipulisekoitusta
ripaus suolaa
1pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1rkl provencen yrttiseosta
mustapippuria myllystä
2 lihaliemikuutiota
2rkl tomaattipyrettä
2prk (2dl) ruokakermaa
pari voinokaretta
ripaus suolaa
1pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1rkl provencen yrttiseosta
mustapippuria myllystä
2 lihaliemikuutiota
2rkl tomaattipyrettä
2prk (2dl) ruokakermaa
pari voinokaretta
Paahda jauheliha pannulla. Lisää mausteet, lihaliemikuutiot ja tomaattipyre.
Kaada pussillinen peruna-sipulisekoitusta uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle hieman suolaa. Kaada jauhelihaseos vuokaan ja päälle toinen pussillinen peruna-sipuliseosta. Lisää ruokakerma ja muutama nokare voita. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 1½ tuntia. Loppuvaiheessa laita uunin alalämpö päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti