maanantai 16. tammikuuta 2012

Mandariinibroileria

Tämä ruoan resepti on Kaakkurin Citymarketin 2012 vuosikalenterista, jonka sain vanhemmiltani. Heillä riittää noita kalentereita, kun tulee joka lehdestäkin melkein omansa. No otin kalenterin mielihyvin vastaan, koska siitä sain hyvän kalenterin työpaikalleni.

Kalenterissa on joka kuukaudelle kaupan asiakkaan paras resepti. Oli tämän tammikuun kohdalle tullut lapsus, koska valmistusohjeessa mainittiin kerma, mutta ainesluettelossa sitä ei ollut. Lisäksi mausteiden määrä tuohon annokseen oli aika runsas, joten lievennän hieman, jos haluat kokeilla. Ja joka tapauksessa tein alkuperäisestä ohjeesta oman version. Lisäksi tarjosin täysjyväriisiä.


nokare voita
500-600g broilerin filettä
2 salottisipulia
1-2tl chilijauhetta
2tl paprikajauhetta
ripaus suolaa
1rs (150g) vuohentuorejuustoa
1prk mandariinilohkoja liemineen
Sulata voi kasarissa. Suikaloi fileet tai käytä valmista maustamatonta filesuikaletta. Kuullota broileria ja lisää joukkoon silputtu sipuli sekä mausteet. Kaada sekaan mandariinien liemi ja sulata tuorejuusto kastikkeeseen. Anna hautua hetki. Lisää lopuksi joukkoon mandariinilohkot ja sekoita varovasti.

 

Ei kommentteja: