Mulla teki viime pyhänä niin mieli nachoja chilin kanssa, että sitten sitä teinkin meille yksin ihan itsevaltaisella päätökselläni :) No, ei mies kyllä valittanut, vain kehui ;) En mitannut mausteiden määrää, kuten en yleensäkään, joten määrät ovat sitten ihan "noin"-määriä.
chili
1pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1pss paprikasalsaa
1tl jauhettua korianteria
½tl chilirouhetta
1tl juustokuminaa
1tl chilijauhetta
1tl suolaa
2rkl tomaattipyrettä
1 valkosipulinkynsi
1prk kidney-papuja
lisäksi
1pkt (400g) naudan paistijauhelihaa
1pss paprikasalsaa
1tl jauhettua korianteria
½tl chilirouhetta
1tl juustokuminaa
1tl chilijauhetta
1tl suolaa
2rkl tomaattipyrettä
1 valkosipulinkynsi
1prk kidney-papuja
lisäksi
nachoja
juustoraastetta
tomaattikuutiota
creme fraichea
juustoraastetta
tomaattikuutiota
creme fraichea
Paahda jauheliha kypsäksi ja lisää paprikasalsa paahtamisen yhteydessä. Mausta seos sekä lisää tomaattipyree, valutetut pavut ja raasta valkosipulinkynsi. Anna muhia kunnolla.
Kuutioi tomaattia ja raasta juusto. Kuumenna nachoja hetki mikrossa ja kokoa annos.
VINKKI! Chili kannattaa tehdä vaikka edellispäivänä, sillä lämmitettäessä sen on vieläkin parempaa kuin heti nautittuna!
Kuutioi tomaattia ja raasta juusto. Kuumenna nachoja hetki mikrossa ja kokoa annos.
VINKKI! Chili kannattaa tehdä vaikka edellispäivänä, sillä lämmitettäessä sen on vieläkin parempaa kuin heti nautittuna!
3 kommenttia:
Ai ai - olipas tämä tosi hyvää taas!
Ja minusta seuraavana päivänä vielä parempaa! :)
Se on muuten totta!
Lähetä kommentti