12-16 lasagnelevyä
sienikastike:
50g voita
2l sieniä (esim. herkku- ja siitakesieniä)
½ purjoa
½tl currya
2-3 valkosipulin kynttä
1dl vehnäjauhoa
1l maitoa
200g kantarelli-, tms. tuore- tai sulatejuustoa
1tl rakuunaa (tai kirveliä)
1tl (aromi)suolaa
½tl viher- tai valkopippuria
sienikastike:
50g voita
2l sieniä (esim. herkku- ja siitakesieniä)
½ purjoa
½tl currya
2-3 valkosipulin kynttä
1dl vehnäjauhoa
1l maitoa
200g kantarelli-, tms. tuore- tai sulatejuustoa
1tl rakuunaa (tai kirveliä)
1tl (aromi)suolaa
½tl viher- tai valkopippuria
Hauduta sieni- ja purjosilppu voissa. Lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Lisää maito vähitellen, hyvin sekoittaen. Lisää muut ainekset ja nosta kattila levyltä.
Kokoa lasagne. Päällimmäiseksi kastiketta.
Paista 200-225 asteessa 30-40 minuuttia.
Kokoa lasagne. Päällimmäiseksi kastiketta.
Paista 200-225 asteessa 30-40 minuuttia.
4 kommenttia:
Kiitokset paketista, tuli perille ja on todella mieleinen !
Tosi kiva juttu! :D
Ja korttikin siinä sivussa... ;)
Saapa nähdä, mitä niistä ideoit :)
Voi ryötti, ku o niiii herkullisen näköne ruoka, tuota vois melekee kokkeilla. Meillä ei oikee muut sienistä tykkää, mutta kokkiha se päättää, mitä syyvään!
Hei Anne! :)
Kiva, kun tulit vierailulle!
Se on kyllä tosi hyvvää, kannattaa kokkeilla ja muut syö, mitä kokki tekkee ;) Lasagnen maku on ihanan pehemiä!
Lähetä kommentti