Totuus on kuitenkin toisenlainen siksi, että jotain tuolle ulkofileelle oli keksittävä ja kaapista sattui löytymään persikkapurkki ja viikonlopusta jäljelle jäänyttä auraa.. Eikun pataan vaan!
n. 1kg possun ulkofilettä
1rkl voita
1 iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
1prk (pieni) herkkusieniviipaleita
1prk (410g) persikan puolikkaita mehussa
½pkt aura-juustoa
1 kasvisliemikuutio
1tl chilirouhetta
1tl mustapippuria myllystä
1prk ruokakermaa
1rkl voita
1 iso sipuli
1 valkosipulin kynsi
1prk (pieni) herkkusieniviipaleita
1prk (410g) persikan puolikkaita mehussa
½pkt aura-juustoa
1 kasvisliemikuutio
1tl chilirouhetta
1tl mustapippuria myllystä
1prk ruokakermaa
Kuutioi filee ja paista vähin erin voissa pannulla, jotta lihaa tulee väriä. Kuori ja pilko sipulit joukkoon. Kun kaikki liha on paistettu, mausta chilirouheella ja mustapippurilla sekä lisää joukkoon kasvisliemikuutio.
Kokoa pataan kerroksittain lihaa, herkkusientä, kuutioitua persikkaa ja auraa. Laita päällimmäiseksi lihaa ja persikan paloja. Kaada ruokakerma viimeiseksi pataan.
Nosta uuniin 45-60 minuutiksi 200 asteeseen. Ota sen jälkeen uunista, sekoita hieman ja laita pataan kansi tai folio päälle. Laita vielä puoleksi tunniksi uuniin muhimaan.
P.S. Kuva on otettu, kun possu kävi välillä jäähyllä, ennenkuin sai folion niskaansa.
Kokoa pataan kerroksittain lihaa, herkkusientä, kuutioitua persikkaa ja auraa. Laita päällimmäiseksi lihaa ja persikan paloja. Kaada ruokakerma viimeiseksi pataan.
Nosta uuniin 45-60 minuutiksi 200 asteeseen. Ota sen jälkeen uunista, sekoita hieman ja laita pataan kansi tai folio päälle. Laita vielä puoleksi tunniksi uuniin muhimaan.
P.S. Kuva on otettu, kun possu kävi välillä jäähyllä, ennenkuin sai folion niskaansa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti