Jestas, mikä kesäkurpitsa |
Pihvit onnistuivat mielestäni tosi hyvin. Jauhotus, kananmuna ja korppujauho ei oikein tarttunut reunoille, mutta väliäkö hällä, kun lopputuloksena oli maukkaat ja päältä rapeat pihvit.
Suurkiitokset vain sinne kotiseudulle onnistuneesta jättikesäkurpitsan kasvatuksesta, kun siitä näin makoisan ruoan sain loihdittua!
6 siivua jättikesäkurpitsaa
6 viipaletta tuore vuohenjuustoa (Président)
paneeraamiseen:
1dl vehnäjauhoa
mustapippuria
suolaa
1 kananmuna
1dl korppujauhoa
paistamiseen:
voita
öljyä
Leikkaa jättikesäkurpitsasta tuore vuohenjuustoviipaleen paksuisia viipaleita. Leikkaa juustoviipaleen kokoisella pyöreällä stanssilla, tai vaikka ihan veitsellä, reikä keskelle kesäkurpitsaviipaletta ja aseta tuore vuohenjuustoviipale reikään.
Pyöritä pihvit ensin maustetussa vehnäjauhossa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhossa. Nosta suoraan pannulle paistumaan voi-öljyseoksessa. Paista molemmin puolin rapea pinta. Ei tarvitse kypsyttää uunissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti