Noissa resepteissä ohjeistetaan käyttämään mustia oliiveja, mutta kieltäydyn nykyään syömästä noita värjättyjä oliiveja. Siispä salaattiin valikoitui kaupasta espanjalaisia vihreitä piri pirillä täytettyjä oliiveja.
Salaatti maistui hyvältä miedon broilerin ja serranon kaverina. Ehkä kuitenkin pidän enemmän perinteisestä tomaatti-sipulisalaatista :)
3 appelsiinia
½ punasipuli (jos sitäkään)
mustapippuria myllystä
sormisuolaa aavistus
oliiviöljyä vähän
muutamia oliiveja maun mukaan
Leikkaa appelsiineista kuoret terävällä veitsellä. Viipaloit appelsiinit ja asettele tarjoiluvadille. Suikaloi punasipulia ohuiksi suikaleiksi. Ripottele sipulisuikaleet appelsiiniviipaleiden päälle. Mausta ja pirskota hieman oliiviöljyä. Lisää lopuksi oliivit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti