keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Tuliset possuvartaat

Kun possun ulkofileestä jäi omena-juustotaskut tehtyäni vielä lihaa yli, leikkasin lopun kuutioiksi ja laitoin marinadiin. Vartaat valmistuvat nopeasti uunin grillivastuksen alla.

Kaveriksi linssi-kasvishöystöä ja nokare creme fraichea hieman tulisuutta laimentamaan.



500g possun ulko-/sisäfilettä
2 chipotlea (savustettua chiliä)
1rkl tuoretta timjamia
2rkl rypsiöljyä
1rkl sherryviinietikkaa
2tl hunajaa
ripaus suolaa

Kuutioi liha. Hienonna chipotlet ja sekoita ne muiden marinadiainesten kanssa sekaisin. Laita lihakuutiot marinadiin ja anna maustua vuorokausi jääkaapissa.

Liota puiset varrastikut ja pujota lihapaloja tikkuihin. Paista uunin grillivastuksella grillausalustalla 225 asteessa noin 15-20 minuuttia.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Olipas tämäkin herkullista!

Heli kirjoitti...

Kiitti! :) Tykkäsin erityisesti tuosta lisäkkeestä!