Postaan kakun tänne oikeastaan sen värikkään koristelun vuoksi. Sisältä kakku oli aiempien kakkujen mukainen, hieman chilisempänä vain. Limet olivat nyt tosi mehukkaita ja kirpakoita, joten guacamoleen tuli oikein pirteä maku.
Vähälaktoosisen juustokastikkeen saa nopeasti kuumentamalla vispikermaa ja sulattamalla siihen Valion laktoositonta cheddar-sulatejuustoa. Laktoosittoman saa luonnollisesti kuumentamalla laktoositonta vispikermaa.
Minipaprikat ja itseasiassa myös chilin saa kivasti törhölle leikkaamalla paprikan/chilin suikaleiksi niin, että kantaosa jää yhtenäiseksi. Sitten paprika/chili kylmään, mielellään jääveteen, ja se käpristyy auki itsestään.
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
hot salsaa
sambal oelekia
vispikermaa
cheddar-sulatejuustoa
kidney-papuja
avokadoa
kevätsipulia
limeä
savusuolaa
mustapippuria myllystä
chili-limemausteseosta
punaista paprikaa
guacamolea
ranskankermaa
nachoja
frisee-salaattia
kevätsipulia
kirsikkatomaatteja
minipaprikoita
limeä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti