sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kana-chorizovartaat

Kehittelen mielessäni uusia kesäruokia, joihin laitan sitten tietenkin omia ja miehen lempimakuja. Pidämme molemmat chorizosta ja niinpä teinkin helpot kanavartaat makkaralla höystettynä. Broileri ei kaipaa paljoa maustetta, sillä chorizosta tulee suolaisuutta sekä makuja grillatessa.

Maustoin broilerifileet ensin kuitenkin sipulisella kuivamausteseoksella ja sitten leikkasin suikaleiksi. Chorizon kuorin ja leikkasin suupaloiksi. Sitten vain kieputtamaan kylmässä vedessä liotettuihin puisiin varrastikkuihin.

Ja paisto kuumassa grillissä. Voi antaa vielä kypsyä jälkilämmöllä, mikäli grillissä on erillinen lämpöritilä.


broilerin rintafile
sipulinen kuivamausteseos
chorizoa


Ei kommentteja: