Valmistus on älyttömän helppoa. Huuhtele paprikat ja leikkaa pitkittäisviilto paprikaan niin, että saat poistettua kannan sekä vähäiset siemenet. Täytä haluamallasi juustolla. Koskenlaskija sulaa juuri sopivasti, olenpa laittanut alle Aura-juustoa ja päälle Koskenlaskijaa. Ja päälle kiepautat pekonisiivun.
Tiesitkö muuten, että niin paprikoita kuin herkkusieniäkin grillattaessa ei mitään puisia tikkuja tarvita, kunhan grilli on kuuma, laitat grillattavan pekonin saumapuoli ensin parilaa vasten ja annat paistua hetken etkä kääntele tarpeettomasti, jotta pekoni paistuessaan "kiinnittyy". Harvoin sauma aukeaa, usko pois.
Vähän epätasaiset paistot, kun meidän taloyhtiön uuden grillin käytönopettelu vielä vaiheessa. |
minipaprikoita
kiinteähköä sulatejuustoa (Koskenlaskija viherpippuri)
pekonia
Juhannuksena grillaamani minipaprikat - puolikkaat ja muutama kokonainen - sulassa sovussa herkkusienten kanssa :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti