sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Paprika-pekonipasta II

Jaa, olinkin näköjään joskus postannut jo yhdenlaisen paprika-pekonipastan tänne. Ostin tarjouksesta tuorespagettia ja se olikin yllättävän hyvää. Tämä on sellainen en-keksi-mitä-syötäisiin-teen-mitä-löydän-jääkaapista-ruoka ja nopea sellainen.

Sorry, en muistanut pistää muistiin, mitä tuorepastaa tämä oli, italialaista kuitenkin. Suosittelisin mielelläni, mutta nyt joudut itse keksimään sen parhaan pastan, jos tätä kokeilet.




250g tuorespagettia
vettä+suolaa keittämiseen
1pkt pekonisiivuja
2-3 valkosipulinkynttä
2 pientä punaista paprikaa
mustapippuria myllystä
1dl pastankeitinvettä
1rkl voita
(suolaa)
persiljasilppua
Laita runsaasti vettä kiehumaan, mausta keitinvesi suolalla. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan noin 8-9 minuuttia.
Leikkaa pekonisiivut paloiksi ja kuori valkosipulinkynnet. Suikaloi paprikat. Paahda pekoninpalasia hetki pannulla. Lisää valkosipuli ja paprika. Kuullota hetki, kunnes paprika pehmenevät hieman.
Säästä pastankeitinvettä, muuten valuta vesi pois. Lisää keitinvesi paprika-pekonipaistokseen voinokareen kanssa. Mausta mustapippurilla. Lisää joukkoon spagetti ja sekoita. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa. Ripottele päälle halutessasi persiljasilppua.

Ei kommentteja: