torstai 1. lokakuuta 2009

Poronjauhelihapihvit


Tein äidin tuomista aineksista herkullisia jauhelihapihvejä. Näitä tarjoiltiin juuresmuhennoksen ja ruskean kastikkeen kera. Oli oikein hyvää, kannattaa kokeilla! :)



500g poron jauhelihaa
2rs (400g) paistijauhelihaa
1pss sipulisilppua (pakaste)
(½dl korppujauhoa)
3 kananmunaa
1rkl suolaa
1rkl mustapippuria
1rkl timjamia
1rkl rosmariinia
1tl valkosipulijauhetta
1tl jauhelihamaustetta

voita&öljyä

Sekoita taikinamassa tasaiseksi niin, että varmasti kaikki mausteetkin ovat sekoittuneet hyvin. Paista reiluja pihvejä kohtalaisella lämmöllä voin ja öljyn seoksessa hyvin molemmin puolin. Loppukypsennys tarvittaessa uunissa 175 asteessa noin 10-15 minuuttia.

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

Kylläpä oli herkullisia pihvejä muhennoksineen ja kastikkeineen. En edes ravintolassa ole aikoihin noin hyviä pihvejä saanut.

heli kirjoitti...

Kiitos! :) Olipa tosi mukava kommentti!