torstai 7. toukokuuta 2009

Porilainen


Porilainen goes Italian, sillä leipänä meillä oli ciabattaa. Hakkaa kyllä mennen tullen höttöiset hampurilaissämpylät. Vaihtoehtoisesti voisi porilaisen tarjota ruisleipäsen välistä..


ciabatta-pala
Atrian Wilhelm juustogrillipihvi
Meiran tulista/Auran väkevää sinappia
Heinzin ketsuppia
punasipulia renkaina

2 kommenttia:

Miäs kirjoitti...

On yksinkertaista ja sopii siis mun "kokkaustaidoille", mutta hyvää! Harmittavan usein tekee tätä mieli. Ciabattan jälkeen ei tee enää mieli tyytyä höttösämpylöihin tämän rakentelussa.

heli kirjoitti...

Tätä minäkin jopa voisin yksin ollessani tehdä-listalleko? ;)Totta, jopa Rainbow ciabatta voittaa valmissämpylät!!! :)