torstai 21. toukokuuta 2009

Kasvis-possuwok


Kokeilimme kauppaan ilmestynyttä Tapolan tuoretta suikalelihaa. Tuoteselosteen mukaan se on aitoa viljasikaa, joka on tuotettu GMO vapaasti eli ilman geenitekniikkaa jalostetuin kasvilajikkein ruokittua. Possunliha olikin tummempaa ja maukkaampaakin, sopi hyvin wokkiin eli kypsyi nopeasti. Herkullista wokkia tuli kasvisten kanssa, ei kaivannut riisiä eikä nuudelia seurakseen. Laitoin porkkanasuikaleet viimeiseksi, että niihin jäi kivasti purutuntumaa.


1rs Tapolan tuoretta suikalelihaa
2-3tl öljyä
½ keskikokoinen purjo
3 herkkusientä siivuina
½ kiinankaali suikaleina
2 pientä porkkanaa suikaleina
2-3tl black pepper saucea
2-3tl osterikastiketta
¼tl chilirouhetta


Muistathan, että possun ja broilerin liha tulee valmistaa kypsäksi!

Ei kommentteja: