tiistai 30. maaliskuuta 2010

Katkarapupiirakka


Pientä hyvää arjen aherruksen lomassa. Näin voi käydä vain minulle, kun työaika muuttuu kesken viikkoa ;) Yrtti-broileripiirakkaan erona oli, että laitoin täytteeseen toisenkin kananmunan.



50g voita
1dl vehnäjauhoja
1½rkl vettä
***
100g sulatettuja katkarapuja
½dl emmentaljuustoa raastettuna
1rkl yrttisekoitusta (sis. salottisipulia, persiljaa, ruohosipulia)
1tl dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
2 kananmunaa
2dl ruokakermaa
***
seesaminsiemeniä

Nypi voi ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja sekoita taikinaksi vesitilkan avulla. Painele halkaisijaltaan noin 15cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille, jonka pohjalle on pingoitettu leivinpaperia.

Sekoita täytteen ainekset hyvin sekaisin ja levitä vuokaan. Ripottele päälle seesaminsiemeniä ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa 35 minuuttia.

Ei kommentteja: