Nämä ribsiluut olivat maustamattomia, valmiiksi pakattuja lyhyitä luurivejä Röngältä. Erikoista oli, että nämä olivat tosiaan lyhyitä pätkiä. Varmaankin pakkausteknisistä syistä.
Keitin ribsiluita noin 45 minuuttia ennen maustamista. Sitten maustekastike pintaan molemmin puolin ja hetken maustumisen jälkeen grilliin. Paistoin miedolla lämmöllä ja hyviähän näistä tuli. Hetken laitoin grillin kannen kiinni ja johan grilli heti kuumeni, mutta eivät silti pahemmin palaneet, huh.
grillauskastike:
1dl soijakastiketta
1dl aurinkokuivattu tomaattiketsuppia
½dl ketsuppia
1pss sipulinmakuista kuivamausteseosta
2rkl chili-paprika-suolamausteseosta myllystä
½dl makeaa chilikastiketta
1dl oliiviöljyä
Sekoita kastikeaineet hyvin ja anna tekeytyä ainakin puoli tuntia ennen käyttöä.
Kastike riittää noin 1,5-2kg maustamattomia ribsiluita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti