sunnuntai 20. helmikuuta 2011

1 0 0 0 0 0


on yhteensä paljon ihmisiä! Kohta blogissani on tehty noin monta yksittäistä vierailua.* Enpä olisi lokakuussa 2008 uskonut, kun rohkenin laittaa blogin pystyyn, että näin moni ihminen on kiinnostunut ruoka- ja leivontakokeiluistani sekä aikaansaannoksistani.

Mahtav-vaa ja suurkiitos kaikille, niin vakituisille lukijoilleni kuin satunnaisille ohikulkijoille!

Jätä puumerkkisi kommentteihin ja vastaa, mikä blogissani esitellyistä jutuista/ruoista/leivonnaista on sinun mielestäsi ollut paras? Jos olet kokeillut jotain ohjeista, miten onnistuit?

Ajattelin muistaa pienellä yllärillä yhtä kommentoijaa, joka arvotaan vastaajien joukosta, kun 100000 vierailijan rajapyykki on ylittynyt. Seuraava arvonta pidetäänkin sitten, kun seuraava nolla lisätään lukuun, jos henki pihisee ja laskuri toimii :)

Heli

* Blogilaskurini toimii niin, että se laskee yhdestä ip-osoitteesta tehdyn vierailun vain kerran päivässä.

7 kommenttia:

Helna kirjoitti...

Yleisesti ottaen KAIKKI on ollut herkullisen näköistä, mutta ylivetoja visuaalisesti ovat tietenkin voileipäkakut plus täytekakut hienoine koristeluineen. Saat kyllä arkiruoankin näyttämään tosi maittavalle. Ja kaiken lisäksi vielä ehtymätön into kokkailla ja kokeilla. Mutta kahvakuuliakin pitäisi heiluttaa. Jos minun nimeni nousee arvontalaatikosta, nosta ihmeessä uusi lappu ja palkitse joku vähän vieraampi!

kitinen kirjoitti...

Ei millään voi valita parasta! Mulla on suunnilleen koko blogin sisältö odottamassa testaamista xD Ja paljon täällä on jo sellaistakin ruokaa, jollaista olen itsekin tehnyt.

Itseasiassa aika hauskasti nyt tämän blogin löydettyäni olen päätynyt tänne taas monesti Googlen haunkin kautta miettiessäni omia ruokiani :D Esimerkiksi raejuusto-kasvispihvejä tein eilen Valion ohjeella ja tämä blogihan sieltä vastaan tuli, kun etsin kyseisen ruoan nimellä :D Tänään etsin italialaista juustokakkua ja täältähän sekin löytyi.

Suoraan täältä vielä en ole ehtinyt testata kuin sitä pekoniin käärittyä uunimakkaraa, mutta siitä tulikin kerrasta miehen suosikki ja eilen sitä tarjottiin jo miehen kavereillekin :D

Piia kirjoitti...

Onnittelut kävijämäärästä! Sivusi on kyllä käyntien arvoiset, siis todella upeita juttuja!

Sinun suklaakakut ja suklaatortut, sekä muut suklaiset leivonnaiset on mahtavia. Ja on niin paljon muitakin ihania leivonnaisia.

Saltzu kirjoitti...

Käyn lähes päivittäin kurkkaamassa blogiasi:)

Olet melkoinen virtuoosi loihtimaan erilaisia ruokia erilaisista aineksista!

Joitakin olen itsekin kokeillut:broileripastasalaatti,suolapiirakka jne.

Menestystä jatkossakin!

Aili Inkeli kirjoitti...

Minäkin ramppaan jatkuvasti blogissasi. Olen jo oppinut, että nälkäisenä ei kannata surffailla täällä :) Kokeilin saksalaista perunasalaattia, mutta taisi hurahtaa dijonia liikaa ja siitä tuli aikamoisen väkevää. Lohipiirakka on seuraavana listallani, kunhan vain osaisin päättää, minkä niistä valitsisin. Aina on kiva tsekata, mitä keittiössäsi on tapahtunut!

Jaana L kirjoitti...

Hienot sivut ja ohjeet. -J

Heli kirjoitti...

KIITOS KAIKILLE KOMMENTINJÄTTÄJILLE :) Arvontaonni suosi tällä kertaa Aili Inkeliä. Seuraavaan kertaan onkin sitten pikkuisen pidempi matka!

Mukavaa, että blogini on teistä kiinnostava ja on innostanut kokeilemaankin reseptejä, mahtavaa! :)

Oikein aurinkoista ja iloista keväänodotusta! Kommentoikaahan jatkossakin ahkerasti ja ennenkaikkea kokkailkaa!