tiistai 24. elokuuta 2010

Yrtti-valkosipuliset jättikatkarapuvartaat


Kun suunniteltiin tarjoiluja, niin jotain "kalaistakin" piti buffetiin saada. Mies sanoi, ettei hänestä niin väliä, kun ei ehkä kuitenkaan syö. Ajattelin sitten, että laitetaanpa jotain muuta kuin lohipiirakkaa tai valkosipulisilakoita ;) Rakastan jättikatkarapuja, joten siitäpä idea näihin vartaisiin!


500g jättikatkarapuja (sulatettuna)
1 valkosipulinkynsi raastettuna
1rkl sitruunamehua
1rkl rypsiöljyä
mustapippuria myllystä
savugourmetsuolaa

Sulata ensin jättikatkaravut. Sekoita marinointiainekset ja lisää ravut joukkoon. Anna maustua tunnin verran. Laita pari katkaa kuhunkin vartaaseen.

Ei kommentteja: