lauantai 1. toukokuuta 2010

Savulohitahna


Toukokuussa mennään jo ja kaikenlaisia iloisia juhlia useammalla tiedossa. Tein muutaman kalaisan suupalan vappuaamiaiselle. Niiden joukossa myös tämä savulohesta valmistettu herkullinen tahna.

Tahna sopii suupaloihin, uusien perunoiden kera, niin kananmunien kuin voileipien tai voileipäkakun täytteeksi. Rosmariini sopii tosi hyvin tähän ja onkin tahnan juju.


100g savulohta
1rkl salottisipulia
1rkl ruohosipulisilppua
(1rkl persiljasilppua)
2rkl sitruunamehua
1dl ranskankermaa
aavistus rosmariinia

Muussaa savulohi ja sekoita siihen muut ainekset. Anna vetäytyä kylmässä noin tunti ja käytä tarpeesi/mieltymyksesi mukaan.

Ei kommentteja: