sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Tex mex broilerinkoivet


Ajattelin laittaa broilerinkoipia meksikolaiseen buffetiin, koska niitä on helppo syödä ilman aterimia. Ostin koipia lihatiskiltä maustamattomana. Valitettavasti nyt ei ole edes suuntaa-antavia määriä mausteille, koska laitoin niitä "tarpeeksi".



2-3 broilerinkoipea/ruokailija
juustokuminaa
korianterinsiemeniä murskattuna
jauhettua korianteria
kuivattua chiliä
kuivattua paprikaa (paprikajauhe käy)
mustapippuria
suolaa
limen kuorta raastettuna

Mausta broilerinkoivet ja anna maustua seuraavaan päivään. Paista 250 asteessa kerran kääntäen yhteensä tunnin verran. Kauniin paistopinnan saat, kun laitat vielä hetkeksi uunin grillivastuksen päälle ja grillaat koipiin kunnon rusketuksen.

Ei kommentteja: