keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Uunimakkara Aaron tapaan


Meillä asuu yksi vannoutunut uunimakkaran ystävä :) Ja nyt on majoittuneena toinenkin, joka kertoi, miten äitini kotona joskus laittaa heille uunimakkaraa. Siihen tulee aurajuustoa ja pekonia ympärille. Ja hyvää kuulemma on.

No, sitäpä tänään saatiin syödäksemme. Toisen tosin tein emmental-täytteellä. Ensin kuorin makkarat ja tein syvät viillot keskelle. Täytin viillot juustoilla ja kiedoin ympärille pekonisiivut. Sitten ei muuta kuin 225 asteiseen uuniin vartiksi ja sen jälkeen ääntä kohti pottumuusin ja lisukkeiden kera :)



lenkkimakkaraa
aura- ja emmental-juustoa
pekonia



8 kommenttia:

Martina kirjoitti...

Oho, onpa tuhdin oloinen herkku! Joka miehen unelma otaksuisin (ja kyllä ainakin tälle naisellekin varmaan maistuisi). :)

helna kirjoitti...

Aloitan kommentoinnin näin: Mulla on nyt joku vaiva. Hihii. Sitten siirryn asiaan: En voi sietää makkaraa ja vielä HK:n Blöötä! Yäk, en syö. Hienosta kuvakulmasta huolimatta tämä makkara näyttää...

Aili Inkeli kirjoitti...

Helnan vaivoista ja mielikuvituksesta huolimatta aion ehdottomasti viikonloppuna laittaa tätä herkkua aurajuustolla! Kyllä makkara sinkkunaisen(kin) tiellä pitää :)

Heli kirjoitti...

Martina, kiitti vierailusta! Varsin pönäkkää herkkua tosiaan :) Ja maistuikin mainiolta, kun oli sitä auraa ja pekonia :)

Heli kirjoitti...

Helna, se vaiva on, että juoksit heti lähi suerpmercadoon ja ostit hyllyllisen blöötä ja aurajuustoa sekä paikan kaikki pekonit :) Mieles tekkee kumminkin, vai mitä sullon mieles? ;p

Heli kirjoitti...

Hyvä Aili Inkeli, aladoopeja :) Todellakin pitää, sen verran muheva herkkumakkara. Suosittelen sinkkunaisenkin keittiöön! :D

Miäs kirjoitti...

Mahtavvaa lerssiä. Nr.1 vihannekseni!

Heli kirjoitti...

Tästä kommentista ei Hanna Partanen tykkää ;) Mutta minkäs teet, kun hyvää on!