lauantai 26. huhtikuuta 2014

Tacotriangeli

Lauantai-illoiksi sovitaan silloin tällöin jotain molemmille maistuvaa herkkua. Tällä kertaa pitkästä aikaa tacoja.

Tykkään itse tacotubseista ja noista pienistä eritoten. Miähelle pitää olla niitä tavallisia tacokuoria, ja sitten kiroilee, kun ne hajoaa käsiin :) Tein itselleni triangelin tubseista herkullisin täyttein.

Jauhelihan sekaan laitoin La Costeñan Salsa Mexicana Casera-kastiketta sekä Chipotlea eli savustettua säilöttyä chiliä. Tuotteet ovat aitoja meksikolaisia mausteita ja ainakin Prismoista saa. Lisäksi täytteeseen tuli sipulia, valkosipulia, kuorittuja säilyketomaatteja, tomaattipyrettä sekä kidney-papuja. Maustoin lisäksi suolalla ja ripauksella sokeria.

Lisäkkeen tacoille tein tuoretomaatista ja raa'asta sipulista. Juustoraastetta ripottelin tacojeni pohjalle ennenkuin kuumensin kymmenisen sekuntia mikrossa. Ranskankermaa makuja pehmentämään.

Olipas taas lauantaiherkku kohdillaan, vaikka guacamole puuttuikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti