Karitsan sisäfileitä ei tarvitse laittaa uuniin varsinaisesti jälkikypsymään, kun ne paistuvat kypsiksi pannulla. Voita laitoin vain paistinpannun takia, kun sitä ei saa kuumentaa ilman rasvaa. Paistorasvaksi olisi riittänyt marinadin öljy. Kuitenkin oli kaksinverroin parempaa vielä, kun lihassa maistui voikin.
noin 1kg maustamattomia karitsan sisäfileitä
2-3 rosmariinin oksaa
2 valkosipulinkynttä
noin 1dl oliiviöljyä
1tl suolaa
1tl mustapippuria
2-3 rosmariinin oksaa
2 valkosipulinkynttä
noin 1dl oliiviöljyä
1tl suolaa
1tl mustapippuria
Kuivaa sisäfileet talouspaperilla ja poista kalvot varovasti. Lisää marinadiin ja kääntele hyvin niin, että jokaisessa sisäfileessä on marinadia. Anna maustua muutama tunti.
Paista fileet kuumalla pannulla muutama minuutti molemmin puolin. Tarjoa heti.
Nami nami, Olipa niin herkullista.
VastaaPoistaOli todella hyvää. Paistaessa lievä lampaantuoksu häiritsi kokkia, mutta maku oli oikein onnistunut!
VastaaPoistaBlogisi tuli ekana, kun Googlesta etsimme vinkkiä karitsan sisäfilén laittamiseen. Iso kiitos mainiosta marinadivinkistä, tuli oikein hyvää perunamuusin ja suppilovahverokastikkeen kera!
VastaaPoistaHei!
VastaaPoistaKiitos kovasti kommentistasi!
Olipa tosi kiva kuulla vinkin toimivuudesta, mahtavaa! :) Teidän ateria kokonaisuudessaan kuulosti herkulliselta!
Kiitos reseptistä, fileistä tuli erinomaisia - suorastaan sulivat suussa.
VastaaPoistaOi, ihanaa, että onnistui ja ruoka maistui. Aivan mahtavaa kuulla tällaisia kommentteja! :)
VastaaPoistaTällä reseptillä tehty jo monta kertaa. Poikani lempiruokaa ja muidenkin suosikki. Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaVoi että oli hyvää, teen varmasti toisenkin kerran.
VastaaPoistaJopas oli herkullisia. Tällä reseptillä teen toistekin. Kiitos reseptistä!
VastaaPoista