Isän herkkua on lihaisa voileipäkakku. Ihan napakymppi makujen puolesta olisi ollut sellainen, jossa on kylmäsavuporoa, mutta tekijän oikeudella tein kakun, jossa oli muitakin mieleisiä makuja. Kylmäsavuporo ja aurajuusto ovat molemmat aika suolaisia, joten siksi lihaksi valikoitui ylikypsä palvikinkku.
Uusi kokeilu oli tällainen ja maistui oikein hyvälle :)
täysjyväpaahtoleipää
kasvislientä
maustamatonta tuorejuustoa
ylikypsää palvikinkkua
aurajuustoa
mustapippuria myllystä
paprikatahnaa
grillattua paprikaa (Lidl) silputtuna
keltaista paprikaa silputtuna
kevytmajoneesia
maustamatonta tuorejuustoa
emmental-raastetta
grillattua paprikaa
keltaista paprikaa
ohuen ohutta palvikinkkua
kasvislientä
maustamatonta tuorejuustoa
ylikypsää palvikinkkua
aurajuustoa
mustapippuria myllystä
paprikatahnaa
grillattua paprikaa (Lidl) silputtuna
keltaista paprikaa silputtuna
kevytmajoneesia
maustamatonta tuorejuustoa
emmental-raastetta
grillattua paprikaa
keltaista paprikaa
ohuen ohutta palvikinkkua
Kyllä taas oli hyvää lihavoileipäkakkua!
VastaaPoistaIsäkin meinasi purra kieleen :) Ja piti toppuutella, että ympäri kyliä ala soittelemaan kehuakseen kakkua :) Oli siis onnistunut tämä veto!
VastaaPoistaKakku siis irrotti kielenkannat ;-D
VastaaPoistaNo todellakin :) Pitää kuulemma tehdä ensi viikonloppunakin ;)
VastaaPoista