keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Parsaa ja pihviä


Arkipäivän nautinnollinen ruoka-annos. Ei meillä kyllä kovin usein viikolla syödä pihviä eikä kyllä muutenkaan, mutta tähän se sopi todella hyvin! Kera parsan ja sitruuna-rakuunamajoneesin kertakaikkisen hyvää :)




naudan sisäfilepihvit
voita paistamiseen
valkoista tankoparsaa (tai olisiko tämä ollut lila-vihreä-valkoista väriltään)
vettä+suolaa keittämiseen
sitruuna-rakuunamajoneesia

4 kommenttia:

  1. sitruuna-rakuunamajoneesi kuulostaa kokeilemisen arvoiselta.

    VastaaPoista
  2. Hei Nanna! Kiva, kun poikkesit ja kokeile ihmeessä. :)

    Toimii todella hyvin myös katkarapuleivässä: paahdettua ruisleipää, sitruuna-rakuunamajoneesia, kuorittuja isoja katkarapuja ja pisteenä i:n päälle rucolaa *slurpsis*

    VastaaPoista
  3. Blogin "otsikkokuva" on tosi herkullinen!

    VastaaPoista
  4. Kiittis, Helna! :) Sain kuin sainkin kuvan sinne. En saanut määritettyä juuri parasta kohtaa siihen, mutta nyt sain vielä hiottua yleisilmettä niin, että olen tyytyväinen jopa ;)

    VastaaPoista