Tänään vietämme vanhempien 59. hääpäivää! Sen kunniaksi tein kesänmarjoista: mansikkaa, vadelmaa ja pensasmustikkaa, kermakakun. Säväyksenä kerman seassa lemon curdia.
Onnea äiti ja isä!
4 munan sokerikakkupohja,
jossa jauhona käytetty luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta (Semper)
jossa jauhona käytetty luontaisesti gluteenitonta jauhoseosta (Semper)
6dl vispikermaa
tomusokeria
2-3rkl lemon curdia
1l mansikoita
1rs vadelmia
1rs pensasmustikoita
tomusokeria
2-3rkl lemon curdia
1l mansikoita
1rs vadelmia
1rs pensasmustikoita
Wautsiwau mikä keikki. Onnea vaan tekijöille - siis sekä kakun että kakunleipojan.. :)
VastaaPoistaKaukomaistan sitä. Nam.
Kiitos kiitos :) Kaikki kiittävät, jopa vieraat ;)
VastaaPoistaKuola valuu...
VastaaPoistaNyt pyyhipä suu :)
VastaaPoista