maanantai 19. tammikuuta 2009

Broileria tomaatti-vuohenjuustokastikkeessa

Tänään tein kymmentuntisen päivän, vieläpä vapaaehtoisesti :), ja vaikka olinkin aika pirteä päivän päätteeksi, ei ruoanlaitto seitsemän jälkeen illalla erityisemmin houkuttanut. Meinasin jo kurvata kaupan kautta ja hakea jotain "nopeaa", mutta sitten päätinkin tehdä sitä samaa meidän jääkaapin antimista. Viikonloppuna hankin toista Valion uutuusruokakermaa tomaatti-vuohenjuustoa. Tulipa täysjyväriisin kanssa herkullista kastiketta.

2tl voita
1rs Kariniemen kevyitä fileeviipaleita
2-3rkl yrttisekoitusta (Lidl)
1 kanaliemikuutio
mustapippuria myllystä
1rs miniluumutomaatteja
1prk herkkusieniviipaleita
1prk Valion ruokakerma tomaatti-vuohenjuusto

Sulata voi wokkipannussa ja paista fileeviipaleita niin, että ne saavat väriä. Lisää yrttisekoitusta, kanaliemikuutio, mustapippuria, lohkotut miniluumutomaatit sekä herkkusienet (ilman lientä). Sekoittele hetki ja lisää vielä ruokakerma. Anna poreilla hiljalleen 10 minuuttia.

Tarjoile lisäksi täysjyväriisiä ja varo puraisemasta kieleen :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam, näyttää kyllä herkulta!! Tällaista voisinkin tehdä huomenna ruoaksi, mmmm..

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Pia! :) Oli hyvää tämäkin ex tempore keksitty ruoka-aivotus :)

Miira kirjoitti...

Herkullista oli. Perhekin piti (myös 6- ja 11- v pojat). Kiitos ohjeesta.

Anonyymi kirjoitti...

Wau, tosi kiva kuulla Sarami! :) Voi, että..piristit päiväni! <3

Anonyymi kirjoitti...

Nam. :P Kanaruuat uppoaa meihin!

Anonyymi kirjoitti...

Niin kerroitkin blogissasi :) Kopsasin jo broilerivuoan ohjeen ja teen sitä varmaan ensi viikolla, jos maltan odottaa sinne saakka :)