tag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post8528089282491642469..comments2023-11-26T10:02:41.035+02:00Comments on Kotona tehtyä: Skarppaajan pizza (gluteeniton)Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-2098688638210605032012-03-12T22:03:17.572+02:002012-03-12T22:03:17.572+02:00Ei mistään tarvitse kieltäytyä :)Ei mistään tarvitse kieltäytyä :)Helinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-89646918038351691902012-03-12T21:15:18.686+02:002012-03-12T21:15:18.686+02:00Olipa herkkupitsaa! Minä kun luulin, että pitsaa p...Olipa herkkupitsaa! Minä kun luulin, että pitsaa pitää alkaa välttää.Miäshttps://www.blogger.com/profile/14047470840173531714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-69716677123993250442012-03-11T19:13:27.440+02:002012-03-11T19:13:27.440+02:00Eikö olekin loistoidea? :) Hyvä mina, taputan itse...Eikö olekin loistoidea? :) Hyvä mina, taputan itseäni olalle ;)<br /><br />Hauis kasvaa raastaessa Aili Inkeli, joten raastiin kätöseen vaan! Sopii varmaan palsternakkakin. Bataatti ei tee pohjasta makeaa, maut meni tosi hyvin yksiin. Pikkuterällä raastoin, mutta kun alkoi hyydyttämään raastoin osan isommalla terälläkin. Suurimman osan kuitenkin pikkuterällä :)Helinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-90158709772915372602012-03-11T18:12:41.743+02:002012-03-11T18:12:41.743+02:00Jopas oot kehittänyt oikean huippupitsan! Taitaa r...Jopas oot kehittänyt oikean huippupitsan! Taitaa raastamisen takia jäädä itseltäni tekemättä, mutta vinkkaan ohjeen yhdelle ystävälleni (myös skarppaaja), jolla on enempi papua hauiksessa.<br />Voisin kuvitella, että palsternakka passais kans pohjaan. Jostain syystä vierastan bataatin makeutta... Kuinka hirveän hienoksi teit raasteen? Onko karkein terä liian iso?Aili Inkelinoreply@blogger.com