tag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post7942278574480676432..comments2023-11-26T10:02:41.035+02:00Comments on Kotona tehtyä: Sitruunaista grillipossua ja peruna-melonisalaattiaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-11348412327299043682011-07-04T12:58:28.442+03:002011-07-04T12:58:28.442+03:00Hyvä, että maistui! :)Hyvä, että maistui! :)Helinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-73234838375050503962011-07-02T20:59:20.653+03:002011-07-02T20:59:20.653+03:00Nami nami possua ja salaattia!Nami nami possua ja salaattia!Miäsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-47112741752765162772011-06-20T20:32:48.368+03:002011-06-20T20:32:48.368+03:00Helou Aili Inkeli! :)
Ei tartte maustua sen kauem...Helou Aili Inkeli! :)<br /><br />Ei tartte maustua sen kauempaa kuin mitä grilli kuumenee. Valitse sellainen pala, missä ei ole paksua rasvakerrosta. Voi olla vaikka toisella puolella ohut kerros ja sinne viillot. Ei oteta pintoja pannulla, vaan suoraan grilliin. Meillä on sähkögrilli ja siinä semmonen teflonmainen pinta eli kaasugrillillä voisi paistaa vaikka parilalla. Ei mene sen kauemmin. Kaasugrillissä nostaisin lihan vaikka korkeammalle ritilälle vetäytymään. Jää mehukkaaksi, mutta on kuitenkin kypsää.<br /><br />Näytti olevan uusimmassakin tarjouslehdessä noita kuivamarinadeja (alle euron pussi).Helinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5751837745503647990.post-52459566926040857492011-06-20T18:34:09.936+03:002011-06-20T18:34:09.936+03:00Eikö tartte antaa maustua ollenkaan vaan suoraan g...Eikö tartte antaa maustua ollenkaan vaan suoraan grilliin? Eikä pannulla pintoja suljeta vaan grillissä nekinkö? Mimmonen alusta grillissä? Ja vainko 15 min??? Onnistuiskohan kaasugrillissä yhtä hyvin? (Liisa Ihmemaassa kyselee :) On niiiiin herkullisen näköinen, että pitänee poiketa Lidlissä ihmekuivamarinadia hakemassa ja mennä systerin luo possufileen kans käymään. Salaatti myös tällä ohjeella, tietysti!Aili Inkelinoreply@blogger.com